EMOTIONEEL & LIEFDEVOL

Betoverend, onvergetelijk en vooral liefdevol. De woorden die jullie mooiste dag beschrijven maar ook de emotie in de foto’s die wij maken op deze dag. Van het grootste moment van de dag tot de kleine details die het bruidspaar misschien wel ontgaan. Wij zien alles! Als een stel ninja’s lopen we onopvallend rond om alle mooiste momenten op beeld vast te leggen en zo de herinnering levend te houden.

ALTIJD TWEE FOTOGRAFEN

Je las het al in de tekst, ik praat in de ‘we’ vorm. Alle momenten op een bruiloft vinden maar één keer plaats en dat moment mag niet gemist worden. Daarom neem ik altijd een tweede fotograaf mee. Zo heb je de mogelijkheid om beide aankleed momenten te fotograferen, en vanuit meerdere hoeken prachtige foto’s te ontvangen. Geen moment blijft ongezien terwijl jullie op een roze wolk door de dag zweven. Schroom niet om je ideeën voor te leggen want bij ons is alles mogelijk, maar dan ook echt ALLES! Twee fotografen, vier camera’s en twee drones* zodat we ieder moment vast kunnen leggen.

 

*Drones enkel indien toegestaan op locatie

GRENZELOOS VERLIEFD

Liefde is oneindig mooi en zoals beschreven is bij ons ALLES mogelijk. Ga jij trouwen in het buitenland maar heb je het liefst een Nederlandse fotograaf om je heen? Dat kan! We reizen achter je aan en zorgen ook in het buitenland voor de aller mooiste foto’s. Wil je graag eens sparren over de mogelijkheden en ideeën uitwisselen dan mag je altijd contact opnemen. Samen komen we ongetwijfeld tot een mooi passend plan. We hanteren dezelfde tarieven, enkel reis en verblijf kosten komen nog bij de prijs. Bon Voyage!